Inquiry zwartwerk HoReCa

/ september 23, 2016/ Lezen, Wonen in België

De vereniging “la comune del Belgio” is een nieuw onderzoek aan het uitvoeren naar de werkomstandigheden van zwartwerkersin Belgie, in het bijzonder naar situaties met betrekking tot de horecasector, sector waarin we het hebben over hotels, restaurants, café-bars, en de sector handel in het algemeen (markten, directe verkoop winkels, etc etc).

Wat vragen wij u? Een paar minuten van uw tijd om een paar vragen te beantwoorden, direct en kort, maak je geen zorgen, dit is een zeer belangrijke bijdrage aan ons onderzoek. Wie dit wil kan ons ook zijn/haar persoonlijk verhaal (meer gedetailleerd dan) komen vertellen. Wij kunnen afspreken om ons meer te verdiepen in uw situatie en deze meer in detail te bekijken.

Intussen beginnen we met de vragen.

1) Hoe lang bent u al (of ben je er geweest) in België en waar woon je nu?

2) Hebt u op dat ogenblik ooit gewerkt in de HoReCa en / of in de commerciële sector? Zo ja, voor hoe lang en waar?

3) Wat werk doe je nu?

Ja, we hebben u een beetje bij de neus genomen: het zijn 3 vragen, eigenlijk 5, maar voor onze enquête zijn uw antwoorden zeer belangrijk.

Stuur ze naar

inchiesta@lacomunedelbelgio.eu

of schrijf ons op onze Facebook-pagina en indien u dat wenst contacteren wij u binnen de 2 weken

Bedankt voor alle hulp die u ons geeft, tot ziens